Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Nu solens strålar
belyser trädens toppar
väcker dem åter

himlen målas i
mjuka pastellfärger med
ackompanjemang

av rimfrost stjärnor
som hittat mark och grenar
som sin spelningsplats

vaknar med löfte
att dagen blir kylslagen
men vacker som få




Fri vers av Maria Malm
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-17 10:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja nu är det lite sent att säga godmorgon till dig..men jag niger ändå inför dessa skönpoetade rader!!!!!
2007-12-18

  © anakreon VIP
Vacker som en av Olle Adolphsons ljuvligaste visor!
Carl-Erik
2007-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Hoppingivande och glädjefyllt.
2007-12-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackra ord att skåda, som talar om det vackra i vår vinternatur att skåda/B
2007-12-18

  Madjori
Skön morgonpoesi
2007-12-18

  Bjarne Nordbö
Det var väl en riktigt GOD MORGON: Snyggt.
2007-12-17

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert skrivet!
2007-12-17

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm