Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag levde

Jag vänder mitt ansikte uppåt
och bländas av solen,

som om jag levde

Säger,
ja, det är mycket bättre nu

som om jag fanns till

när sanningen är den

att

inuti..

ekar det tomt




Fri vers av Elisa Lindkvist
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa Lindkvist
Elisa Lindkvist