Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synas smälta in

 

synas smälta in;

med balettkjol och kängor

stormar flickan ut

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP