Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


tro

tro inte att jag inte ser dina blickar
mamma
och tro inte för ett
jävla
ögonblick
att jag inte tar åt mig




Fri vers av BaraOrd
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd