Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen

Dansar
med små fötter
Virvlar
genom livet
Snurrar
tills jag ramlar
Yr
av känslor




Fri vers av Thessie
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-05-16 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie