Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

protestantisk smärtlindring

På morgonen är sammanlagt allt allvar
molvärken nästan överkrafsad;djupa skyttegravar
grävda mellan alla mumlande moln
som hastar av och an mellan träden
drypandes;dreglande grått över teglet
och alla armar som sträcks efter knappar och vred
elementärbiologin avslutad,rullar papper mellan fingrarna
fyller det svällande ojämheterna av mystiska ärr
från gångna årtiondens krig med sig själv

med sammanlagt oändliga mängder

protestantiskt puritansk smärtlindring




Fri vers av nitedrive
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-12-18 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nitedrive
nitedrive