Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villighet

Jag sjunger, jag sjunger för allt jag är värd.
Jag sjunger för mitt liv.
Jag sjunger för mina barns

Jag sjunger illa, det skär och gnisslar.
Jag ylar högt så grannarna bankar.
Men jag sjunger ur mitt hjärta.

Jag sjunger för mitt liv.
Jag sjunger för Hans
Jag sjunger för smärtan.

Jag sjunger för kärleken, för hoppet och lusten.

Jag skriker.
Jag skriker att detta går!
Jag skriker att jag vill!

Jag skriker för Honom!!!

Jag blöder inte mer nu.
Det har jag inte råd till.

Tystnaden värmer, lindrar, vaggar.
Jag helar.

Gör du?




Fri vers av Filippovna
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-18 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här var uppfriskande!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Filippovna
Filippovna

Mina favoriter
Jordens kraft