Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X

Dina förbannade X
varför är de så många
varför vet jag det jag vet
mina tankar gör dagar och nätter för långa

lobotomi,
kan det göra mig fri
Hypnos, KBT..
Ge mig frid så jag kan le

decembermörkret gräver min grav
fan behöver semester, varför ger jag mig inte bara av
barn, x, bonusbarn & fästmö
livet går bara för runt väntar bara på ... (snö)







Fri vers av Varjovalo
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-12-18 15:43



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Jo livet kan te sig svårt ibland...det är inte bara en raksträcka...men det som har varit har varit....lev i nuet och fånga stunden...den kommer aldrig igen!

Lycka till vännen!
Massor med kramar// Yvonne
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Varjovalo
Varjovalo