Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer finnas bakom ögonlock............

 

 

 

 

 

packar väskan

med hans leende

tryggheten i hans omfamning

och hans långa hår

istället för en varm tröja

 

  kommer värma i ensamhet 

när vägar nu skiljs åt




Fri vers av Damm
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-12-18 21:16



Bookmark and Share


  Anna*
En inre resa kan värma den frusna vandraren
2010-01-24

  Michaela Dutius
vacker dikt som berättar om saknad- naket utan onödiga ord.
Bravo
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad