Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer alltid att älska dig

jag ligger där i mörkret ensam och rädd
rädd för att aldrig bli sedd
jag tittar in i dina ögon som ler mot mig
allt runt omkring försvinner jag ser bara dig
om du ända bara kunde säga hej
utan dig är liksom ingenting okej

du är den jag vill bli gammal med
med dig vill jag svura en ed
att alltid älska dig och ha dig kär
o om du behöver mig kommer jag alltid finns där
jag vill hålla din hand
o bygga sandslott i sand

om du ändå kunde vara här
jag trodde aldrig jag kunde bli så kär
hur länge ska jag behöva vänta
ett år sen jag börja längta
tanken om dig
nära mig

även om du inte känner samma sak
gör det inget för vi står inte ens under samma tak
det kommer vi nog aldrig göra heller
alla bara klagar och skäller
va fan får jag inte älska dig
även om du inte älskar mig

bara för vi aldrig kommer träffas
o vi aldrig kommer kyssas
kommer jag i hemlighet att fortsätta älska dig
och jag hoppas en dag att du älskar mig




Fri vers av xXRandomThingXx
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-12-18 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xXRandomThingXx