Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den nakna sanningen

varför säger dom alltid att en poet drömmer?

i min mening ser vi sanningen
naken och sann
inte ur samhällets vinkel




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-12-18 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända