Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet av en stressad som nu så opassande blivit sjuk


Julen står för dörren

Julen står för dörren...
...men hindrar oss inte från att komma ut...
...stressa i affärerna och stressa för att få till alla måsten

Det enda som skulle få oss att slå ner något på takten
är väl vinterkräksjukan




Övriga genrer av Therés
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 02:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Låt oss hoppas att vi slipper den:)
utan att vi slår av lite på takten ändå
2007-12-19

  Sadhistory
Jule stress får man allt leva med :P
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!