Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över en natt

jag vill hoppa från ett flygplan med en rullgardin som fallskärm
jag vill gå på het lava och tälta på en vulkankant
jag vill springa i rusningstrafiken på en dimmig riksåtta
jag vill spränga sönder allt förutbestämt och göra en u-sväng undan ödet
jag vill donera mina organ och limma ihop alla trasiga barn
jag vill trycka dina initialer på lappar och sätta upp dem överallt i centrum
jag vill måla mustasch på mona lisa och sprida bladlöss i monets trädgård
jag vill, jag vill, jag vill

gör mig stark




Fri vers av växelvarm
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-05-17 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm