Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar till Lars Winnerbäck samtidigt som jag låter tankarna skena iväg!


Änglar och Älvor

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt.

På fönsterna samlas dimma som uppkallats av nattens varma viskningar. Håret på armarna reser sig mot månen vars ylande vargar håller vakt och låter valparna i knytet sova fridfullt. Vi håller hand, masserar ovansidan med högra tummen och visar att visst tycker vi om varandra. I skorna knyter sig tårna av kyla och vi springer på den frostklädda ängen samtidigt som vi ylar mot månens trygga ljus. Ylar mot frihet, morgondag och längtan. Ylar mot den mörka nattens evighet.

Kom änglar, kom älvor det är redan kallt.




Fri vers av Ellixa
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 21:48



Bookmark and Share


    sleepwalking
Du lyckas få ett flyt trots långa
meningar och du väver in allting
som i en vacker bukett.
Väldigt vackert fångat, verkligen!
2007-12-19

    JJ VIP
En fin dikt och vädjan! Mvh. JJ.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ellixa
Ellixa