Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska man göra

E de rätt

e de möjlig

Eller ska jag glömma

du e så mkt mer än vad du själv vill inse

Kommer allt bli fel, om jag säger vad jag ser

jag kan inte glömma den där kvällen. när jag var hos er.
jag såg nått i dina ögon, när våra blickarmöttes för en kort sekund. när vi satt där själv en lite stund.




Övriga genrer av hangover
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-12-20 19:42



Bookmark and Share


  utstött
toppen dikt
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

hangover