Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slip,Trip.slit.

Take your time

Let it float

Let it glow

Let it go

Dont trip

Dont let it slip

You dont wanna slit

Dont cut you wrist





Övriga genrer av hangover
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-12-24 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hangover