Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism

din egoism
skär rakt igenom hjärtat

men jag väljer att inte falla för den
eller utsättas för den någonsin

igen




Övriga genrer av ett drömlikt ögonblick
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 20:15



Bookmark and Share


  Kakaan
starkt!
2007-12-20

  prinscess VIP
smärtsamma vassa ord
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

ett drömlikt ögonblick