Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag kunde....

om jag
kunde skulle jag
säga vackra ord om dig

men själen gapar tomhet
känns som evigheten

har tagit sitt grepp
i ett fast tag

för att aldrig släppa dem igen

och maktlösheten vrider om....


 

 




Fri vers av ett drömlikt ögonblick
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-12-11 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ett drömlikt ögonblick