Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skuldkänslor


hur kunde det bli så här?


när vi möts i korridoren, tittar du bort.
när jag sätter mig ner brevid dig, går du därifrån.

varför undviker du mig?
varför kan vi inte prata som normalt folk gör?

och bara för att jag inte kommit över dig än
så har du slutat bry dig
och isolerat dig helt




Övriga genrer av elin-
Läst 486 gånger
Publicerad 2007-12-22 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elin-