Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan inte bestämma mig nu jag vet inte vad jag känner hoppas att du förstår men allt stör mig så!


svag


de flesta lämnar mig
och slutar prata med mig
men vissa tvingar en också att
anpassa sig efter deras planer.
kanske på grund av att de tror
att jag ändå inte har något för mig.

det har jag ju inte heller,

men ni är liksom de enda jag har
och det är svårt att se när alla har så många att anförtro sig åt,
när jag bara har en

och hon tröttnar ändå




Övriga genrer av elin-
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-02-22 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elin-