Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här va sämst, faktiskt. men jag undrar faktiskt om jag är ensam, jag tror jag är ensam. för kan du ärligt säga mig, att du är likadan?


hem till dig

visst
jag skriver om kärlek
och känslan av att ha någon

visst,
jag drömmer om kärlek
och att ha någon att tillhöra


alla dikter om kärlek är så simpla
nästan löjliga
bara för att det inte finns rätt ord att beskriva den

du har ingenting emot mina ord
mina lögner
är så mycket bättre än din sanning

men jag har ingenting emot era känslor
upplevelsen av kärlek
och närhet

jag har aldrig tagit någon i handen
lett och sagt
vi hör till varandra

jag har aldrig känt hjärtat pumpa för någon
så hårt att det nästan gör ont
och jag har aldrig fått nåns hjärta att pumpa för mig


nu är det jul
och jag fyller 17 år
långa år

och
när jag är 47 år
kommer jag fortfarande
vara okysst
okänslig
och skrivandes om kärlek jag aldrig får uppleva




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 23:44



Bookmark and Share


  Junibarn
Kärlek kommer. Kanske va fel käft som sa det eftersom jag själv inte ens kan stava kärlek, men jag tror endå att kärleken kommer till alla. Med tiden. Fin dikt.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända