Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iris

Saknad
Det är något som fattas mig.
Livet har en konstig mening.
Varför starta ett liv, när det ändå ska slockna fort igen.
Du var dock här längre än vad man kunde begära.
14,5 år, på en hund är mycket. Men 14,5 år i det långa loppet är kort.
Stod och pussade på dig trots att jag visste att du inte kände av min beröring.
Du hörde inte när jag viskade i ditt öra.

\"Iris var mitt hjärtegryn. Nu har hon farit upp till skyn\"




Fri vers av Céline
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-24 18:29



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ha en så bra jul som möjligt du lilla
sörjande människa -
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Céline

Senast publicerade
Iris
JUL
Livet
* Se alla