Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt som förstördes av svenskans uppfuckade språk

Du
Vackrare än någonsin
Så fullkomlig
Det som kunde blivit
En lekfull romans
Blev istället vad jag värderar mest

Känslan
Som månskenet i silver
Som träffar vattnets stilla yta
Som en skrimrande lätt dimma
Som lägger sig över glittrande äng
Du




Fri vers av ShellyKaramelly
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 14:05



Bookmark and Share


  Max T
jag vet knappt hur jag ska formulera mig... Sött känns för oseriöst, men vackert känns för drömmande... det finns säkert ett ord för hur ja känner mig, även på svenska, men jag kommer inte på det.
2008-01-02

    söötsnö
så vaacker
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

ShellyKaramelly
ShellyKaramelly