Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här i ett ritblock när jag var runt tio eller elva, tyckte det var lite kul att hitta den så jag tänkte lägga upp den


Minnet av dig

En tår rullar sakta ner för min kind
Den blåses bort utan av kall vind
Vinden greppar tag om mitt hår
Den får mig att frysa där jag står
Jag lutar mig framåt och tittar ner
Jag ser en ängel som sorgset ler
Minnet av dig har fastnat i hjärtat mitt
Jag är omringad av snö, vitt, så vitt
Jag tar tag i ängelns hand
Vi svävar snabbt bort från detta land
En tår rullar sakta ner för min kind




Fri vers av ShellyKaramelly
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 12:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker dikt av ung poet
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ShellyKaramelly
ShellyKaramelly