Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell vän


Tätt intill, nära


När jag ligger vaken på natten
vandrar mina tankar iväg till dig,
lägger sig nära
tätt intill ditt bröst
kysser dina läppar

Viskar i ditt öra hur vacker du är,
hur mycket jag älskar dig

Där ligger jag, nära
tänker på dig

Varför ligger inte dina tankar
här hos mig
tätt intill, nära?




Fri vers av Ecila
Läst 594 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-26 23:23



Bookmark and Share


  Staffan
Den här tyckte jag mycket om. Jag tycker det är så skönt med ett lite enklare språk som inte döljer budskapet i en massa trassliga ord och formuleringar. Tack!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila