Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att få finnas låter den sig skalas

kökshandduken i rött och vitt har vikts tusen gånger för att hamna rätt i vecken;

mitt på, en hänsynslös julapelsin

som inte har lust att bära det ok av traditionsbundna initialer



....



för att få finnas låter den sig skalas

hetsigt


varje kväll somnar den med ett tomt skal, utspänt och fyllt. Av flottig skam -med en psalm i brinnande saft på ett brunt köksbord




Fri vers av Broman
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-12-26 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broman