Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte i samma rum

Vi andades
med konstgjord andning
men höll ändå
på att kvävas

Vi befriade varandra
vi gav oss syre
ändå grät vi tillsammans
vi kunde ju inte förstå
varför

varför

varför kunde vi
inte andas
i samma rum




Fri vers av livstycke
Läst 580 gånger
Publicerad 2005-05-18 16:47



Bookmark and Share


  Markattan
Det ligger en sorgtyngdhet över dina ord, en vemodsvacker text om varför det inte fungerar, trots att det verkar göra så. Även jag faller för slutraderna.
2005-05-18

  stella
Såå bra! Svårt att fatta varför det inte går ihop när det såg ut att passa så fint. Gillar strofen att inte kunna andas i samma rum.
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

livstycke
livstycke

Senast publicerade
Inte i samma rum
* Se alla