Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vanlig inspirerade


Hisnande känslor








Ja visst är det något särskilt
med hissar,

när jag åker upp
blir jag nere och
när jag åker
nedåt blir jag uppåt...

det är visst något med känslan
av att lämna hemmet och
komma ut i det \'fria\'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-12-28 21:57



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Hisskligt värre!
Vad göra om man varken vet vad som är upp eller ner då?

Årets tema verkar vara liberté, egalité och fraternité...
Nu väntar jag bara på det e-galiska...låt höra!
Kramiz
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP