Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sorts hyllning till författaren Fritjof Nilsson -Piraten-


Önsketänkande









Jag har hört att om jag lägger
en trasig mobil under kudden
så hittar jag en ny mobil
under kudden inom en månad...

att dränka mobilen i champagne
kanske är ett bra sätt
att skaffa ny mobil,

men se till att torka av den noga
innan du lägger den under kudden...
(mobilen, inte champagnen)

det där med kudden
låter kanske konstigt,

men prova med att hitta en bro,
sätt dig på bron och ha ett spö
av lövträd,
fäst ett snöre längst ut och bind
den trasiga mobilen i snörets andra ände,

sitt sedan och fiska med mobilen och se
om du får napp,
det skall då sitta en ny mobil
där den gamla satt...
lycka till med dina önskningar




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-28 23:00



Bookmark and Share


    deadquill
intressant, annorlunda ;)
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP