Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får mig att smälta som smör i solsken.

det känns som nätterna är då jag får tänka
dagen är en trötthet i sig och varje andetag är svårt att fånga.
jag har försökt att somna utan dig bredvid
men har insett efter många ensamma nätter, att minuterna utan dig är årslånga

Det gör ont i mig att veta, att jag är så redo för
dig och mig och för det vi har..
jag tror att jag funnit trygghet
du har någonting som ingen annan har
det är det som gör mig så sårbar,
och naken i min svarta själ
för jag är rädd att du ska försvinna och vandra din egen väg
det är svårt att sätta ord på en känsla
men det är som en smak i hjärtslag
och när du är hos mig, med mig
är det bara vi som lever, bara du och jag..

jag vill berätta för hela världen
hur du får mig att känna inuti
det måste vara någon slags av vacker magi
de tårar som faller i nattens vackra sken
och stjärnans fall i det blå
är bara mitt sätt att bearbeta sorgen
sorgen över allt som du inte vågat känna på
vad är det du har gjort med mig?
någon slags av bas kärleksmagi
för min känsla över att 2 ensamma individer ska bli ett har aldrig varit större
och din vackra kärleks magi, växer och lever inuti
världen väntar på oss,

den ropar på oss, titta upp mot himlen älskling..
det står skrivet i stjärnorna, att de skall bli vi..




Fri vers av ensamhet
Läst 1010 gånger
Publicerad 2007-12-29 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet