Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ensammast i världen, bara för ikväll.



fan
jag lyser inte längre
min av och på knapp
är trasig
jag är trasig

jag är nog ensammast
i världen
då jag inte har dig
jag är inte mycket
av mina skuggor längre

allt rinner av mig
jag har inte mycket kvar
min tid kväver mig
jag är ensam
ensammast i världen
bara för ikväll.

mina tysta tårar
är inte tysta längre
svaghet
är vad jag är
jag är en svaghet
inget
att titta på

jag vill bara
kanske för mycket
jag saknar
men är för trött
för att orka
sakna egentligen

krångligt
med kärlek
jag hatar
och saknar
men jag älskar
och vissnar

jag dör..




Fri vers av ensamhet
Läst 616 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 23:14



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
den är så fin och ledsam.

applåd.
2008-04-12

    Lene
ja vad ska man säga?
din text beskriver mina känslor just ikväll...
jättebra skrivet.
2008-04-02

    johanni
Man behöver få dö ibland får att sedan åter få blomma. Men fan så svårt är det att komma igen.
2008-03-30

  blåbärsdrömmar
Jag gillar den här :)
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet