Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fem ord på varje rad lyckades jag inte med här, jag står nog i tur att förintas... zzzt var god och tänd den första elden


Något litet om ettor och nollor









Att på allvar påstå sig vara en etta
medan andra skulle vara nollor och
att vilja rensa ut nollorna i samhället
är att ställa sig på fascisternas sida.

Det är de som i alla tider har velat
urskilja sig från vanliga dödliga och
skilja ut folk som har olika sorters
handikapp, för tidigt födda exempelvis,

vara av en annan ras eller bara ens
egna grannar som en har svårt att ha
fördrag med. Det skulle innebara att
många författare, poeter, konstnärer,

sångare, skådespelare och så vidare
skulle skeppas iväg till förintelseläger.
Det är en sådan värld folk vill ha som
vill påstå att den starkaste bör överleva

och detta även om den som var stark igår
kanske är svag imorgon. Det är som att
ha ett OS med bara tre tävlande i alla
grenar, det finns ju ändå bara tre medaljer

att dela ut. Om du vill betrakta dig som en
etta som vill bli av med alla nollor bör inrikta
dig på att sortera bort alla med genetiskt
medfödda möjliga fel på kroppens olika organ,

eller där en släkting från artonhundratalet
avled av någonsting annat än ålderdomssvaghet,
alla medlemmar ur denna släkt fram till idag
skall utrotas. Om du skulle göra verklighet av

detta skulle du med stor sannolikhet vara en
av dem som skall utrotas. I annat fall skulle
du vara kanske en av hundra som skulle
överleva slakten och då får vi väl hoppas att

dessa hundra klarar av att sköta
samhällsmaskineriet och dessutom vara
morgondagens uppfinnare av morgondagens
bilar, mp3spelare och annat nödvändigt ont.

Lycka till säger jag till dessa
snedvridna olycksbröder.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-29 22:22



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Förintelsen har inte upphört...då borde det ha varit Fred för länge sedan....och inga flickebarn skulle längre aborteras i Kina, Indien och andra delar av världen där kvinnor inte ens räknas....vare sig som ettor eller nollor.....
2007-12-30

  lodjuret/seglare VIP
en av mina andra texter
jag lagt ut här
går att läsa som följer

Utan medelmåttor
stannar Sverige!

(finns även som tröjtryck)
2007-12-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj vilken skrämmande text som verkligen fångade mig.
Om hemsk verkligehet och hur den skule kunna bli.
Heja alla nollor!!!!! (för att skoja till det lite)
Hjälp!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP