Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnissfundering

Idag har jag klämt ner mig i ett par jeans
tightare än Susanne Lanefeldts gympadräkt.
Inbyggt knip fick jag på köpet.
Smidigt är det inte, men snyggt.
Sägs det.

Och mot åderbråck är det bra med ett stadigt stöd.
Men hur blir det med celluliterna?




Fri vers av Lisa
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-29 23:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
underfundigt om klädmodet och skönhetsidealet...
2008-01-03

  © anakreon VIP
De sitter nog trångt, de små rackarna!
Carl-Erik
2007-12-29

    Trast
Det låter inte skönt.
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa