Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CMX


solens brännande skuld

jag är trött på alla ord
jag är trött på mej själv

när livet är bara en lång drömmlös natt
då skriver jag...

du går på en smal strand kant
mellan havet och jorden
när vettet försvinner in i gyttjan

från alla svaren vill man bort
du är läskig som vårens flamma, du är

vacker som ett blommade träd

havets strömmar rinner springer flyg från mitt sinne!!
lämna mitt sinne
du kan gå.
jag är inte rädd för mörkret alls.....

dagen bär solens brännande skuld
natten är kall utan ljus

fall inte
ej titta ner...

du tänker.. tänker på hur du ska sluta......


vacker som en lidande ängel

om du sa - lämna allt, följ mej.. så skulle ja lämna å följa dej.....

jag hör dens sakta ökande skri......

flyg ur mitt sinne, du kan gå jag är inte rädd alls...

högra vingen är vit, den vänstra svart.
fall inte, titta ej ner, där nere slår flammor...
du tänker.. tänker på hur du ska sluta...
jag älskar dig..




du är läskig som de låvade orden




Fri vers av svartrandi_själ
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartrandi_själ