Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pussel

Pusslet
Helheten växer fram
Efter många sömnlösa nätter
Har man till slut löst det
Så även med livet
Lösningen uppenbarar sig när helheten är komplett
Men då finns inga bitar kvar att lägga
Allt är slut
Pussel kan man lägga nya
Liv får man inga mer
Dock kan man själv kontrollera
Hur bitarna ser ut




Fri vers av Nexadaler
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 00:41



Bookmark and Share


  Max T
Klockrent! Gillar \"Lösningen uppenbarar sig när helheten är komplett\"... Jag läser det som att man aldrig ska ge upp hur hopplöst det än må se ut. Snyggt!
2008-01-01

  ShellyKaramelly
Fint alex! Tycker du gjort en fin liknelse där.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nexadaler