Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrevs under en svenskalektion i början av åttan. Uppgiften var att skriva en dikt om ljus. Hittade den i ett gammalt skolblock och tänkte lägga upp den.


Ljus

Gryningens första solstrålar uppenbarar sig
Den hand jag håller, den är din
Du är ljuset som fyller mitt mörker
Din värme är vad jag lever för
Din kärlek värmer min själ




Fri vers av ShellyKaramelly
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-12-30 13:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt och livsbejakande.
Mycket feminint.
Härligt med andra ord.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

ShellyKaramelly
ShellyKaramelly