Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avdelningen på vilken sitter folk som nästan har en sak själv


Apparaten var hennes brors








Jag har en kompis vars systers kille har
en farmor vars mormors mor var en av
de första här i världen att nästan inneha
telefon, apparaten var hennes brors




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 14:22



Bookmark and Share


    Saulus
Har själv en fostermoster i sydamerika som virkar solglasögon till en systers fasters lillebrors kusin i Långtbortistan.
2007-12-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha.. där fick man tänka till
Bra klurat!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP