Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gå in på google och bilder, sök på bankshi


En sorts Bellman, utan finne, ryss eller tysk






Intervju med en människa
som kommit och gått
ett ögonblick i tidens varp
och en som ställer frågor
till en sådan hjärna så väldigt skarp.

-Vad är du då?
-Jag är inte kvinna.
-Är du inte, nej du är nog inte det.
-Nej. Jag är ju död.
-Nja, Bellman dör inte, han går bara sin väg
för att sedan aldrig mer synas till,
men hörs överallt ändå,
i alla tider och i alla former.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-12-30 19:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han går igen i ständigt nya repriser, som min gode vän Arne Imsen skulle ha sagt.
Detsamma gäller ju f ö Evert Taube.
Odödligt material.

Och du, vad skönt att slippa \"tysken\" och \"norsken\" (vilket ord!)!!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP