Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valnöt

Det var en gång en mäktig storm
som tryckte mitt huvud ner under vågorna
Jag var borta

under valnötsträdet
där du sa att du skulle vänta på mig
och jag väntade länge

Varför gick jag hit?
Sökandes efter minnenena jag älskar
För du förhäxade mig
Du fick mig att leva i minnen




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-31 01:41



Bookmark and Share


  R-M
Ja tycker om dian texter..! ja får en sorsen vacker känsla av denhär!
2008-01-06

  Inkarasilas
Det här tilltalar mitt bakfulla huvud, framförallt att texten trycks upp i nyllet på mig med fetstil och högerdragen, aaaah Det var en gång en mäktig storm!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale