Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsdikt njursvikt


Nyår fettolår

Nyårsfest ponnyhäst

Nyårssprit folkraceheat

Nyårspolotröja huvudslöja

Nyårshora traktorskola

Nyårsfylla sibylla

Nyårsdäck tomtehäck

Nyårsdag pizzabehag




Fri vers av Kasi
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kasi