Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

år av år

ett år till ända
ett nytt fött
bland kaskader, kravader
firat med tomhet, drömmar
må det bringa hopp, kärlek




Övriga genrer av -F-
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 00:12



Bookmark and Share


  Havsbris
Må det bringa allt
du vill och önskar dig ;o)

Vackra rader!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

-F-