Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade

älskade
din bortgång gör mig så ont
det värker i varje led, varje muskel
genom märg och ben
din frånvaro orsakar
olidlig smärta
längtan växer för var minut
varför är du så långt borta
älskade sommar




Övriga genrer av -F-
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-F-