Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång när jag yngre drömde jag om att bryta mig in i en lyxbil, sätta mig bakom ratten och kräma på med musik ur någon sorts musikmaskin, bara sitta där och mysa, lämnande sämre utrustade bilar efter mig i ett slags kölvatten


Levnadsstandard eller veckopeng











Standard, för att höja andras
måste vi sänka vår egen...
...veckopeng

vilken går till lyxkonsumtion
annars




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2008-01-01 16:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att skaffa ett fadderbarn är ett bra sätt.
http://www.trosgnistan.nu/

2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP