Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskat under

En vandring längs en stig
Oändlig och grönskande
Nyutslagna blommor och knoppar i
En brokig blandning av
färg och familj

Hela tiden det
Svala ljudet av en strömmande bäck
Som en obetydlig tidsrymd senare
Fräser nedför ett tiotal blanka stenar
För att sedan åter porla fram längs en
Syrerik luft med dofter
Av intrycken
i nejden

ett leende äger jag
hela tiden
det är inte påklistrat
det är inte hycklat
oärligt eller tvingat
det gäller
det gäller fortfarande

det gäller än så länge

hela min tillvaro är sådan
i gugning
hela min existens

hela din


somliga har redan drabbats
de kommer aldrig att se
salig natur
en ren människa
själ
igen
om inte ett mirakel sker

jag tror på Gud

men inte på sådana mirakel




Fri vers av Marie Englund
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie Englund