Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel biljett tillbaka till ett glättigt liv, tack


Vad gjorde du med mig
Faller i dvala och
reser jorden runt
med mina smaklökar
men stannar i svetten och dina fräknar

Det pulserar inte mer i min bröstkorg
den brunröda muskeln kramas istället sakta ur
som en trasa
och jag blir matt av alla minnen

Du drar ut mina nervtrådar i kylan på gatan
plötsligt är alla dessa samtal så obetydliga

en ljusblå dimma ligger över mitt liv
som dina ögon ler de
och mosar till mitt medvetande

det är ditt leende, dina händer, dina ljusa ögonfransar och
de missbildade leverfläckarna på din underarm

ja allt är fräknarnas fel




Fri vers av Plumflower
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower