Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påverkad

ibland vill jag ha mitt liv som på film
och det är väl inte omöjligt
jag nöjer mig inte med mindre
än att regissera mina val
men någon skrev manus för längesen
tack.




Övriga genrer av Rebecca.
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-01-03 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecca.