Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte hit.

integritet, kom inte nära, inte hit
låt mig vara själv, ha kontroll, ingen tillit
jag vill slippa alla er, snälla, inget besvär
jag känner inte någonting för sånt där
bara flyta på i min värld, utan krångel och ord
bara vara
jag kan klara
en dag utan nån, utan er, utan världen omkring
ha min värld, mitt liv
utan nån som kommer med kliv
och trampar ner min fientlighet

jag orkar inte nån som du
som kommer så nära
att muren brister




Fri vers av Rebecca.
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 16:55



Bookmark and Share


    Camillaa
mycket tilltalande!

/ C
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Rebecca.