Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln som fick mig att älska

Längtan, längtan, den där längtan efter dig. Känner hur handen vidrör min kind, finns du fortfarande här hos mig? Ögonen tittar upp mot skyn, ögonen känner längtan, ögonen gråter varje gång dom tittar mot skyn. Känslan som går genom kroppen får mig att känna mig svag. Känslan av att du inte finns längre, varför finns du inte? Läpparna ler,läpparna vill känna dina mjuka läppar igen,snälla kom tillbaka. Kontakten som jag kände med dig fanns inte nånstans. Vart är du nu? Jag vet vart du är men vill egentligen inte veta. Snälla håll om mig,snälla säg att du finns. Snälla kan du inte bara komma tillbaka? Tårarna rinner, tårarna rinner,snälla få det att sluta. Kroppen som faller mot marken känns som en plåga, kroppen känns livlös. Blicken av att du föll ihop fick mig att känna att jag verkligen älskar dig. Mitt hjärta älskar dig, mitt hjärta känner värmen av dig. Varje gång tankarna åker förbi dig får jag rysningar genom hela kroppen. Känns som att jag ska falla ner, ner. Jag vill inte, jag vill att du finns här, snälla kom tillbaka.Läpparna ler, ja läpparna kan le igen för att jag vet att du finns kvar. Du finns verkligen kvar. Vart? Vart vet jag inte, du bara finns. Känner värmen, känner känslorna och jag känner hur glädjen sprider sig.Glädjen finns där för jag vet att du finns kvar i mitt hjärta. Jag kommer aldrig glömma dig, jag kommer aldrig glömma den dagen du låg i mina armar. Och du sa \"Jag älskar dig, jag kommer finnas inom dig. Jag finns för dig för jag älskar dig tillräckligt för att veta det inom mig\". Du slöt dina ögon, du försvann, du fanns inte mera. Ljuset kommer bakom mig,ljuset känns varmt, ljuset som du går in i. Dina änglika vingar kommer ur din rygg. Oh du är verkligen en ängel. Vingarna börjar röra på sig, du flyger mot horisonten. Du försvinner in genom ljuset. Du finns inte längre men du finns i min kropp, själ och hjärta. Jag älskar dig förevigt.




Fri vers av Denomtice
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-04 00:10



Bookmark and Share


  To
Å vad vackert skrivet. Fastnade för titeln så jag sparade den på mina favoriter på datorn för att läsa den vid tillfälle. NU har jag läst den. Mycket vackert känslosamt förmedlat. Nog dör aldrig någon riktgt helt.
2008-04-27

  Michaela Dutius
Mycket fint och ömsint skrivet!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Denomtice
Denomtice