Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Vem är du? -Jag vet inte. -Vem försöker du vara? -Mig själv


Lätt att veta?

Hur ska man hitta sig själv
Bland alla affärer
alla intryck
bland alla människor
som man skulle vilja va
bland kurserna och orden
som ska leda en till sig själv
?
Hur vet man när man är sig själv?




Övriga genrer av Sirius York Orion
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 01:46



Bookmark and Share


    trasig?
:O riktikt bra:P bland det bästa jag hört
2008-01-04

    essen
åh, den ständiga frågan!
Jag tror faktiskt aldrig att man riktigt vet, hur förtvivlat man än söker.
Men det är intressant att filosofera över!
Särskilt i detta medie-själv-centrerade samhälle.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sirius York Orion