Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........


alla får sitt straff

Jag ser en flicka som gråter
Jag ser en annan som skrattar
Jag ser en pojke som e svag
Jag ser en annan som slår han
jag ser en flicka som fryser
Jag ser en pojke som värmer
jag ser en annan som fryser men ingen som märker
jag ser en pojke som gråter jag ser en flicka som tröstar
jag ser en annan som gråter men ingen som märker
jag ser en pojke o en flicka som går iväg o lämnar en annan till att dö....




Fri vers av trasig?
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 03:08



Bookmark and Share


  Dude
Mycket bra beskrivning av något som jag tolkar som en vanlig dag i vår patetiska värld.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

trasig?